Lord of the Rings nieuws

Lord of the Rings nieuws

Tolkien nieuws

Hier word je dagelijks op de hoogte gehouden over alle dingen die met Midden-aarde en Tolkien te maken hebben. Ben je opzoek naar informatie of leuke dingen over Lord of the Rings? Bezoek dan zeker ook onze hoofdsite: www.LotR.be voor alles over Midden-aarde!

Guillermo del Toro over The Hobbit

the hobbitPosted by Gilraen Sat, September 05, 2009 18:00:20

Het is nu bijna zeker dat Hugo Weaving, de acteur die in de LotR films de rol van Elrond speelde, zal terugkeren in The Hobbit.

Regisseur Guillermo del Toro heeft ook verteld dat hij sommige dingen anders zal doen dan in LotR: hij wil al vanaf het begin van de film met sprekende dieren werken, zodat het niet zo vreemd is wanneer je op het einde van de film een sprekende draak tegenkomt. De wargs zullen er minder hyena-achtig uitzien en ook de elfen van Mirkwood zullen heel anders zijn dan die van Rivendel. Hij hoopt van Mirkwood een enge, donkere plaatst te maken. Of we daar Legolas tegen zullen komen, weet hij nog niet zeker.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stapster Sat, September 05, 2009 18:46:44

Ik hoop in elk geval dat we Legolas zullen zien!